Tuotetietoa

Puulelut tulevat erittäin laadukkaalta saksalaiselta lelutukulta. He tutkivat kaikki lelut tarkasti, jotta ne täyttävät eurooppalaiset laatuvaatimukset.

Yritysinfoa käyttämästämme saksalaisesta lelutukusta

Talonsisäinen laadunhallinta kertoo tuoteturvallisuudesta: Leglerin puulelut ovat olleet yli kaksikymmentä vuotta mukana lasten leikeissä, oppimisessa ja kasvamisessa. Puuleikkikalujemme valmistukseen käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja puuta metsittämisestä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme sekä tarjoamaan korkeatasoisen ja monipuolisen valikoiman.

Kaikki leikkikalut täyttävät voimassa olevat tiukat leikkikaludirektiivit, kuten esim. eurooppalaisen EN 71-normin leikkikaluturvallisuudelle. Tuoteturvallisuusosaston työntekijämme mahdollistavat päivittäin lapsiystävällisen toiminnan sekä leikkikaluturvallisuuden. Kaikki leikkikalut testataan riippumattoman testausinstituutin toimesta.

Vuosien yhteistyö eurooppalaisten ja merentakaisten valmistajiemme kanssa on talomme etu. Yhtiökumppanimme varmistuvat henkilökohtaisesti tuotantopaikoilla tuotantostandardien noudattamisesta. Siten varmistetaan esim. työntekijöiden oikeudenmukainen kohtelu ja palkkaus tuotantopaikoilla. Vain tämän monivuotisen luottamuksellisen toimittajien kanssa tehtävän yhteistyön ja monivuotisen alan kokemusten avulla voimme valmistaa ja myydä korkealaatuisia leikkikaluja.

Yrityksen avainosaaminen perustuu puisten leikkikalujen myyntiin. Muita tuotteita ovat lahjatavarat ja koriste-esineet sekä muut leikkikalut. Kaikki leikkikalut on varustettu CE-leimalla ja valmistettu lelujen turvallisuudelle asetetun eurooppalaisen standardin EN 71 mukaan. Käyttöön tulevat värit ovat erityisesti puisiin leikkikaluihin kehitettyjä ja syljen kestäviä. Leikkikalujen valmistukseen käytetään etupäässä metsätalousyritysten ensimmäisten metsitysten ja uudelleenmetsitysten puuta. Tämä tarjoaa kaikille asiakkaille mahdollisuuden osallistua luonnonmukaisesti hoidettujen metsien säilymiseen. Värikkäät tuotteemme ensisijaisesti luonnonmukaisesta materiaalista seuraavat lapsia jo, kun nämä näkevät päivänvalon. Leikkikalumme edistävät motoriikan, kosketus- ja muiden aistien kehitystä vauvasta teini-ikäiseen. Tavoitteenamme on edistää lasten henkistä ja ruumiillista kehitystä.

Saksalaisen lelutukun oma ”small foot design”

Muiden yhteistyökumppanien tuotteiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme vuonna 2002 syntyneen oman merkkimme ”small foot designin” tuotteita. Merkin tuotteita ovat laadukkaat puiset leikkikalut sekä koriste-esineet ja lahjatavarat, jotka kehitettiin Leglerin liikkeessä.

Muistathan noudattaa suositusikärajoja.

Muut SunToysin tuotteet

Muumivaatteet sukkia lukuun ottamatta on maahantuotu Ruotsista.

NVRLND:n Muumisukat: NVRLND on vuonna 2017 perustettu yritys, joka valmistaa upeita ja mukavan tuntuisia sukkia. Yritys tulee pienestä Hafslon kylästä Norjasta, josta nämä sukat ovat maahantuotu.

Myyrätuotteet ovat aitoja ja alkuperäisiä Tsekeistä maahantuotuja.